dijous, 24 de maig del 2018

Cursa d'orientació a peu a Santpedor

Aquest proper diumenge 27 de maig de 2018, a les 10h del matí, tindrà lloc una cursa d'orientació a peu GRATUïTA a Santpedor per commemorar el Dia internacional de la salut de la dona. L'activitat, que també està registrada dins del World Orienteering Day, està oberta a tothom, es pot fer caminant o corrents i és ideal per qui vulgui venir a estirar una mica les cames al Bages.

La cursa d'orientació a peu comptarà amb la nostra col·laboració però està patrocinada per l'Ajuntament de Santpedor, que ha volgut promocionar l'esport que tant ens agrada a la seva localitat.

Hi haurà un únic circuit score que es podrà fer en equip o de forma individual, amb una part urbana i una part rústica. Cada persona o equip disposarà d'un màxim de dues hores per trobar el màxim nombre de fites. La distància prevista aproximada del circuit òptim són uns 8 km.

El programa previst és el següent:

 8:45  Obertura centre competició
 9:30  Xerrada iniciació a l'orientació
10:00 Sortida en massa
12:00 Tancament de meta

El centre de competició, sortida i arribada es faran a la Plaça Gran, davant de l'Ajuntament i la xerrada d'iniciació tindrà lloc a la Capella (situada també a la Plaça Gran).

Si us animeu a venir, podeu reservar el vostre mapa a través d'aquest formulari d'inscripcions. El formulari estarà obert fins aquest divendres 25 de maig a mitjanit.
El mateix diumenge al matí també s'acceptaran inscripcions fins exhaurir mapes.

Podeu trobar més informació a l'esdeveniment de Facebook i a la web de l'Ajuntament de Santpedor

1 comentari: