Presentació

El club UPC-O és una de les seccions esportives de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que compta amb el recolzament del Servei d'esports.
La Secció de curses d'Orientació de la UPC va néixer l'any 1995 i gràcies als primers orientadors del club, la FCOC va ser la primera Federació de l'Estat en disposar de pàgina web a Internet.


Inicialment el club UPC-O estava format per gent que hi estava de pas, des de que entrava a la Universitat fins que acabava la carrera i tornava al seu club d'origen. Actualment, el club ha crescut considerablement, aconseguint un bloc de gent que roman permanentment en el club, amb ganes de passar-ho bé, competir, obtenir bons resultats i organitzar competicions i cursos per potenciar el nostre esport: des d'estudiants, a ex-estudiants, personal de la Universitat, amics, etc. 
El nombre de socis s'ha quadruplicat des dels seus inicis, el que ha permès fer créixer la quantitat d'activitats i curses organitzades.

Som un club petit però amb membres arreu diverses zones de Catalunya... I, a més de l'orientació, sempre tenim moltes ganes de fer coses (com ara amagar tresors: Gósol-O o marxar de Turisme-O)!!