dilluns, 12 de setembre de 2016

Tots cap al Bages a passar un complet Cap de Setmana de Curses d'Orientació


Els primer cap de setmana d'octubre, el Club UPC-O inaugurem la temporada de tardor de Curses d'Orientació amb l'organització d'un complet Cap de Setmana d'Orientació a la comarca del Bages. L'hem anomenat 2 Dies d'Orientació a la Catalunya Central i els escenaris de les Curses seran els municipis de Sant Vicenç de Castellet i de Santpedor.


El cap de setmana començarà dissabte 1 d'octubre al matí amb una Cursa Popular de modalitat SCORE/ROGAINE que tindrà lloc a les muntanyes que envolten el municipi de Sant Vicenç de Castellet. És una cursa pensada, sobretot, per promocionar l'esport de l'Orientació. Per això convidem a participar-hi, a més de tota la família orientadora, a tots aquells que siguin novells o que tinguin poca experiència. Aquesta cursa pot ser una boníssima oportunitat per entrar en contacte amb un mapa d'orientació de muntanya i de gaudir de la natura. Podeu participar-hi tant de forma individual com en grup i, sempre, hi haurà premis i avituallament.

Diumenge 2 d'octubre tindrà lloc la competició oficial de Copa Catalana. Es tracta de la 8a Copa Catalana Peu, que també serà Campionat de Catalunya de Mitja Distància per a les categories D20, D21A, D21E, D35, H18, H35 i H40. La Cursa se celebrarà a Santpedor, el poble on va néixer tots ja sabeu qui.

Us convidem a totes i tots a passar un cap de setmana 100% orientador al Cor de Catalunya i a tan sols una hora de Barcelona.

Tota la informació a: https://dosdiesdelacatalunyacentral.wordpress.com/.
Inscripcions obertes: web-inscripcions-online.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada