dimarts, 8 de juliol del 2014

Propera fita: Campionat de Catalunya de relleus i cursa popular d'orientació a Rasos de Peguera

Després de l’èxit de participació  i organització de la Ultrallarga de Gósol el setembre del 2012, de tornar a sorprendre a tothom amb el sarau que vam muntar a la Cursa de la Dona el desembre de 2013 i d'oferir-vos, un any més, la ja clàssica Nocturna del Campus Nord, al Club UPC ens hem tornat a posar les piles i ens trobem en ple procés de preparació del Campionat de Catalunya de Relleus 2014.

Als Rasos de Peguera, un indret amb un bosc magnífic i unes vistes espectaculars, prepareu-vos per orientar-vos entre  pistes d'esquí, zones de bosc i clarianes, petits llacs i penya-segats impactants, i de trobar algunes de les fites a gairebé 2000m d'alçada. Vinga Clubs! Aneu preparant els equips i confeccionant les disfresses que aquest any es preveu una competició molt renyida.

Com sempre, des del Club UPC tenim la voluntat de promocionar aquest esport que tant ens té enganxats i per això hem traçat tres circuits de cursa popular paral·lels a la Cursa de Relleus, perquè tots aquells que es vulguin apropar a l’orientació, ho puguin fer i puguin gaudir amb tots nosaltres d'una cursa i un paisatge espectaculars.


Més informació: http://orientacio-rasos-relleus-2014.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada